Muziektheatertip - Freedom

vrijdag 16 november 2018

Schouwburg Lochem – Oosterwal 22 te Lochem
Theaterzaal – 20.00 uur – Vanaf € 27,50

Eerbetoon aan George Michael

“Een man met een prachtige stem en een podiumpresentatie waar menigeen jaloers op is”. Een uitspraak die zowel op George Michael als op Jordan Roy van toepassing is. Jordan Roy geeft met de theatershow ‘Freedom’ een muzikaal eerbetoon aan George Michael. Het repertoire van George Michael wordt op een meesterlijke wijze vertolkt. Niet alleen zijn solo-werk staat centraal maar ook de vele hits die hij scoorde met Wham! Jordan Roy neemt zijn publiek mee in de gevarieerde muzikale wereld van de Engelse singer-songwriter waarbij niet uitsluitend zijn originele hits worden gespeeld. Samen met zijn eigen live band en backing vocalisten pakt Jordan Roy uit en raakt hij het publiek met een unieke sound van meerstemmigheid. Jordan Roy gooide hoge ogen bij ‘The Voice’ door zijn geweldige George Michael-optreden.

Meer informatie over deze voorstelling en andere activiteiten is te vinden via de website van Schouwburg Lochem.

Tags: ,