Theatertip - Sven Ratzke

zaterdag 10 november 2018

Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn
Aanvang 20.00 uur (Rabobankzaal)- entreeprijs € 22,75

Sven Ratzke
Homme Fatale

Alles is over de top
Sven Ratzke en zijn band zijn de top van het muzikale entertainment. Als u dat in twijfel trekt, dan is die twijfel na deze avond weg. Punt. Niet alleen bij ons, maar ook in grote zalen in Berlijn en New York is een show van deze Duitse Nederlander een belevenis. Hij koketteert, poseert, flirt met zijn publiek, geilt het op, fluistert, schreeuwt, behaagt en stoot af. Altijd gekleed in wonderlijke couture.

Samen met de beste singer-songwriters
Voor HOMME FATALE vroeg hij de beste singer-songwriters van dit moment, zoals Rufus Wainwright en Dez Mona, om nummers voor hem te schrijven. Verleidelijke songs waarin hij meer dan ooit de popsound opzoekt: de ene keer met een bruisende beat, dan weer als intieme chanson.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van Orpheus.

Tags: ,