Expositietip - Winnaars Kunstcongres Oost 2018

Stadhuis Deventer Publiekshal – Grote Kerkhof 1
Exposite van 19 november 2018 tot en met 4 januari 2019
Maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur (donderdag tot 20.00 uur)

Peter Kooij, Saskia Offerman, Geo Oplaat en Kim Wiggers zijn de winnaars van het Kunstcongres met perspectief regio Oost dat op 15 oktober 2018 in Museum MORE plaatsvond. Zij exposeren een selectie van hun werken in de publiekshal van Stadhuis Deventer.

De expositie werd geopend op maandag 19 november. De werken zijn te bewonderen tot en met 4 januari 2019.

Binnen de expositie is ook werk te zien van de Zutphense kunstenaar Peter Kooij met als belangrijk thema ‘de naakte man’. Dit haalde het nieuws omdat bij de opening bleek dat een schilderij van een naakte man, gezien van de voorzijde, was geweigerd en pas na gesprek met B&W een paar dagen later alsnog is opgehangen. Meer informatie hierover is te vinden via de website van De Stentor.