Muziektip - Mathilde Santing

zaterdag 22 december 2018

ZINiN – Willem Alexanderstraat 7 te Nijverdal
Aanvang 20.15 uur – entreeprijs € 20,00

Mathilde Santing
Happy Holidays

Hartverwarmende kerstklassiekers
In de donkere dagen voor kerstmis straalt een heldere ster: Mathilde Santing. Haar liefde voor het klassieke Amerikaanse liedrepertoire leidde tot een prachtig en veelgeroemd album met hartverwarmende kerstklassiekers.

Tijdens HAPPY HOLIDAYS zingt Mathilde haar lievelingsliedjes. Van de groten der aarde als Bing Crosby, Frank Sinatra en Ella Fitzgerald. Nummers als ‘Have Yourself a Merry Little Christmas’, ‘Winter Wonderland’, Joni Mitchell’s ‘River’ en ‘Blue Christmas’ van Elvis. De stem van Mathilde klinkt voller, rijker en dieper dan ooit tevoren. We maken ons op voor een onvergetelijke kerst met dit concert vol sfeervolle classics en momenten van verstilling. Een hartverwarmend kerst­cadeau.

Meer weten over deze voorstelling of kaarten bestellen? Dat kan via de website van ZINiN.

Tags: ,