Najaarsledenvergadering

dinsdag 11 december 2018

Bibliotheek Centrum (Stromarkt 18 te Deventer) – aanvang 20.00 uur
Download de vergaderstukken vanaf 28 november via deze link

De jaarplannen voor 2019 worden besproken tijdens de Najaarsledenvergadering van COC Deventer. Ook de begroting komt aan bod en wordt er gestemd over de tweede termijn van penningmeester Leidy Huijsmans. Verder kunnen leden en belangstellenden meepraten over het beleid van de vereniging voor de toekomst. Let wel; alleen leden van COC Deventer hebben stemrecht, dus denk aan de lidmaatschapskaart!

Om 20.00 uur begint de vergadering in de nieuwe Bibliotheek Centrum (Stromarkt 18 te Deventer) en duurt tot 22.00 uur. Daarna is er gelegenheid om nog wat na te discussiƫren. Koffie en thee is gratis voorafgaand en tijdens de vergadering. Let wel dat de toegangsdeur van de bibliotheek sluit om 20.00 uur; zorg er dus voor om voor die tijd aanwezig te zijn!

We zullen de uitnodigingen digitaal verzenden. Mocht je deze op 28 november nog niet ontvangen hebben en ben je wel lid van COC Deventer e.o. dan beschikken we waarschijnlijk niet over een actueel mailadres. Dit kun je doorgeven via het landelijk COC.

De vergaderstukken zijn vanaf 28 november via deze link te downloaden. Ook kun je de stukken vanaf die datum opvragen via info@cocdeventer.nl.

Tags: ,