ZondagMiddagSalon met Kerstsingletjes

zondag 23 december 2018

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur

Zondag 23 december is het weer ZondagMiddagSalon en deze keer wordt speciaal met kerstvinyl gedraaid! Dus neem gerust de favoriete kerstsingletjes van huis mee. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De entree is gratis, maar een vrije bijdrage wordt gewaardeerd. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 27 januari 2019 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,