Oriënterende bijeenkomst voor LHBTI-jongeren

donderdag 24 januari 2019

Bibliotheek Centrum – Stromarkt 18 te Deventer
Donderdag 24 januari van 18.30 tot 20.00 uur

Op donderdagavond 24 januari 2019 van 18.30 tot 20.00 uur is een oriënterende bijeenkomst gepland in de Centrumbibliotheek in Deventer (Stromarkt 18). De bedoeling van deze bijeenkomst is om te bekijken welke activiteiten er voor LHBTI-jongeren tussen 15 en ± 25 jaar in de regio Apeldoorn-Deventer-Zutphen georganiseerd kunnen worden. Een aantal jongeren heeft zich al aangemeld voor deze bijeenkomst, maar het zou leuk zijn wanneer daar nog een paar jongeren bij aansluiten. Dus mocht iemand in vrienden- of kennissenkring nog jongeren kennen die hier mogelijk belangstelling voor hebben; aanmelden kan via info@cocdeventer.nl. Deze oproep mag gedeeld worden.

Tags: