Second Sunday - Rondwandeling Molenhoek

zondag 13 januari 2019

Station Mook Molenhoek (Arriva): 11.30 uur

Zondag 13 januari organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Molenhoek (onder Nijmegen). Er wordt vertrokken om 11.30 uur vanaf Station Mook Molenhoek (bereikbaar vanuit Nijmegen met de Arriva-trein). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij dit station eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Meer informatie: Evelien (06-24187348)

Zondag 13 januari wandelen we de groene wisselswandeling Mook-Molenhoek. We wandelen door de bossen en over de Mookerheide met wat klimmen en dalen. Er is horeca onderweg op twee- derde deel van de route.

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,