Stem op: Anders Zijn In Deventer!

Van Nelle Fabriek – Rotterdam
Bijeenkomst op 16 april 2019
Breng je stem uit op de website van Het Nationale Bibliotheekcongres

Op 16 april organiseert De Nationale Bibliotheek in Rotterdam het Nationale Bibliotheekcongres. Daarbij kan het publiek bepalen welke voorstellen een plaats verdienen in dit Nationale Bibliotheekcongres. Eén van die voorstellen is ‘Anders Zijn In Deventer’ en werd gedaan door De Bibliotheek Deventer in samenwerking met COC Deventer e.o. De vijf best beoordeelde voorstellen door het publiek krijgen sowieso een plek in het middagprogramma.

Ga naar de website van Het Nationale Bibliotheekcongres, zoek op titel, indiener of organisatie (of tik ‘Deventer’ in) en geef sterren aan het voorstel naar keuze. Het zou natuurlijk fijn zijn wanneer er vijf sterren naar het Deventer voorstel gaan. Neem de tijd, lees de voorstellen en deel uw sterren uit aan de meest originele, interessante of spannendste voorstellen.

Naam Voorstel: Anders Zijn In Deventer!
Sprekers: Alice van Diepen (De Bibliotheek Deventer) en Ojon van Strijland (COC Deventer e.o.)

De Bibliotheek Deventer en COC Deventer e.o. zijn geruime tijd partners. Het COC organiseert en ondersteunt activiteiten in de bibliotheek en brengt zodoende diversiteit en kleur in de programmering van de bibliotheek. Ook is er een zgn. regenboogkast met collectie. In een open gesprek met het publiek gaan Alice van Diepen (directeur van de Bibliotheek Deventer) en Ojon van Strijland (oud-penningmeester en vrijwilliger van het COC Deventer e.o.) in op deze samenwerking. Wat gaat goed, waar kan het beter. Een eerlijk verhaal over de omgang van een bibliotheek met een community dat bijna misliep.

Tags: