Ton Doornberg (1952-2019)

Via zijn familie is bekendgemaakt dat Ton Doornberg op 14 januari 2019 is overleden aan de gevolgen van meerdere herseninfarcten. Ton had daarvoor al een broze gezondheid en werd verpleegd in Woonzorgcentrum Groote/Voorster in Deventer. Ton is inmiddels op eigen verzoek in besloten kring gecremeerd. COC Deventer e.o. wenst zijn familie en vrienden veel sterkte toe met het verlies.

Oudere bezoekers van het COC-café aan de Bokkingshang en later aan de Assenstraat kennen Ton wellicht nog van zijn actieve vrijwilligerswerk als barman. Ook zorgde Ton jarenlang voor de schoonmaak van het COC-café aan de Assenstraat. Naast zijn COC-werkzaamheden was Ton betrokken bij de VSSM-activiteiten in hetzelfde pand in de jaren ’80 en begin jaren ’90.

De rouwadvertentie van Ton Doornberg is te vinden via Mensenlinq.