Mensenbieb

zaterdag 16 februari 2019

Bibliotheek Centrum – Stromarkt 18 te Deventer
Zaterdag 16 februari – Bijeenkomst van 14.00 tot 16.15 uur

Op zaterdagmiddag 16 februari wordt in de Bibliotheek aan de Stromarkt te Deventer een speciale middag georganiseerd, waarbij diverse personen zich als een open boek gaan presenteren. Het gaat om een bijeenkomst in de bibliotheek Deventer op zaterdagmiddag 16 februari. Het heet: de Mensenbieb. Het doel is het begrip tussen mensen te vergroten. Bijvoorbeeld het begrip over diversiteit, levensstijl, afkomst, huidskleur en meer. Ik zoek iemand die zelf een andere seksuele identiteit heeft en die daarover een-op-een in gesprek wil gaan met een bezoeker van de bibliotheek.

De gesprekken vinden plaats in een veilige priv├ęsetting. De bezoekers van de bibliotheek weten tevoren alleen dat de gesprekspartner homo, lesbisch of transgender etc. is; naam, leeftijd, gezicht hoeven niet bekend te zijn. De bezoeker mag alles vragen, maar het ‘levende boek’ mag zelf ook alles vragen – niemand hoeft op alles antwoord te geven.

Meer informatie over deze middag is te vinden via de website van Mensenbieb.