Roze Cabarettip - Richard Groenendijk

donderdag 14 februari 2019

Theater Orpheus; Churchillplein 1 in Apeldoorn – 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 25,45

Richard Groenendijk
Om Alles! (Reprise)

Zeeuws hart, Rotterdamse grote mond
Richard Groenendijk, geboren in streng christelijk Zeeland, maar in alles een Rotterdammer geworden, heeft de afgelopen jaren de A-status bereikt. En dik verdiend. Met programma’s die geweldig in balans zijn. Humor en grofgebekte typetjes waren altijd al zijn sterkste wapens, naast zijn innemende persoonlijkheid waarmee hij een zaal volledig kan inpakken.

Met zijn knappe dosering amusement en ernst heeft hij nu een groot en ook zeer divers publiek aan zich gebonden. Hij won met Alle Dagen de Poelifinario, kreeg met opvolger De Mantel der Liefde weer juichende kritieken en staat vanavond bij ons met zijn nieuwe show. Weer met een grote mond en een klein hart.

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van Theater Orpheus.

Tags: