Roze Theatertip - Paul de Leeuw

zaterdag 2 februari 2019

Theater Orpheus – Churchillplein 1 te Apeldoorn – 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 24,94

Paul de Leeuw
Vette Pech!

…dat je kinderen supporters zijn van Ajax, bijvoorbeeld.

Hij mag dan een tv-persoonlijkheid zijn geworden, het theater blijft altijd trekken. Als hij het weer voelt kriebelen, als het bloed die richting uitstroomt, dan duikt Paul de Leeuw er weer in. Vette Pech! is oorspronkelijk geschreven ter gelegenheid van het honderdjarig bestaan van het (Oude) Luxortheater in Rotterdam en was daar in 2017 zo’n succes dat De Leeuw vermoedde dat u, ver weg van de havenstad, er vast ook van zou willen genieten.

Vette pech!
Hier is ie dus, met ontroerende verhalen, improvisaties en kleine liedjes, humor om te huilen en vele voorbeelden van hele vette pech: dat je geboren bent in Rotterdam en je kinderen later Ajax-supporters blijken. Dat je vader Ruud Gullit koopt en je niet eens geld leent voor je eerste autootje. Maar ook poliepen in de blaas en het verlies van een dierbare vriend.

Meer informatie over deze avond is te vinden via de website van Theater Orpheus.

Tags: