Culturele vrijwilligers gezocht!

Voor de werkgroep Cultuur zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. De werkgroep houdt zich bezig met de maandelijkse filmmiddag in de Bibliotheek Centrum Deventer op de eerste zondag van de maand van 14.30 tot 17.00 uur; het zoeken naar leuke nieuwe films op dvd voor die middag en het zoeken naar nieuwe boeken met een roze thema voor de bibliotheek.

Ook houden we ons bezig met deelname aan de Deventer Boekenweek en de Kinderboekenweek met het zoeken en boeken van LHBTI schrijvers. Daarnaast organiseren we lezingen i.s.m. onze partner De Bibliotheek Centrum Deventer en assisteren we de andere werkgroepen daar waar nodig is.

Lijkt je het de moeite waard om de werkgroep te versterken? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar: cultuur@cocdeventer.nl