Het ABC van LHBT+

zondag 31 maart 2019

Café Inclusief – Genietcafé (Borrozaal) – Oude Bornhof 55 te Zutphen

Zondag 31 maart – Aanvang 14.30 uur – Entree en koffie/thee gratis

Draait de hokjes geest door? Raak je door de steeds langer wordende ‘LHBT+ letterworst’ de weg kwijt? Waardoor het haar doel voorbij schiet. Zijn ze wel nodig, de L en de H en de Bla, bla, bla? Wat betekent het eigenlijk? We zijn toch allemaal gewoon mensen, zonder labels? 

Op zondagmiddag 31 maart geeft Joukje Pfenninger in Café Inclusief daar in hapklare plakjes een antwoord op. Van L(esbisch) tot T(ransgender) plus nog veel meer. Kom en ontdek het hoe, wat en waarom van de LHBT+

Vervolgens wordt Koen van Dijk (directeur COC Nederland) door Joukje in een interview aan de tand gevoeld. Natuurlijk kun je daarna je vragen stellen en is er volop ruimte om mee te praten.

Iedereen is welkom in de sfeervolle Borrozaal van het Genietcafé aan de Oude Bornhof te Zutphen. De entrée is gratis, net als de koffie en de thee bij binnenkomst. Daarna zijn een drankje of een hapje voor eigen rekening.