Muziektip - Thank God It's Donna

vrijdag 22 maart 2019

Deventer Schouwburg – Leeuwenbrug 2 in Deventer: 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 23,65

Donna Summer’s Last Dance
Carolina Dijkhuizen in een spetterende show rond de onbetwiste Queen Of Disco

Van Whitney Houston tot Beyoncé: Donna Summer is hét inspirerende voorbeeld voor elke muziekdiva die in haar voetsporen trad. Op pure wilskracht zong zij zich omhoog van gospelkoor tot dancefloor diva en werd als The Queen Of Disco het onbetwiste icoon van haar generatie. Terwijl de wereld danste op haar disco hits moest Donna de schaduwzijde van haar succes zorgvuldig verborgen houden. Van de eerste doorbraak in Nederland tot het drama van The Twin Towers op 9/11 waarna haar stem uiteindelijk verstomde. Carolina Dijkhuizen (o.a. Aïda, The Lion King, Dreamgirls, Sister Act, The Bodyguard) en The Gare du Nord Orchestra brengen Donna’s roerige leven en onweerstaanbare dance hits tot leven in een spectaculaire tribute show die je een avond lang doet vergeten dat de échte Donna alleen nog op het allerhoogste niveau zingt: in de hemel.

Meer informatie over is te vinden via de website van de Deventer Schouwburg.