Boerengolf (Vrouwen In Het Vechtdal)

zondag 14 april 2019

Hiawatha Actief Dalfsen – Brinkweg 2 te Dalfsen
Ontvangst vanaf 13.30 uur – Programma start om 14.00 uur

Kosten € 11,00 – Opgave via Rozegewoondoen@gmail.com

Op zondag 14 april wordt voor vrouwen een gezellige, sportieve en leuke buitenactiviteit georganiseerd: Boerengolf. Deze activiteit kan alleen doorgang vinden bij minimale opgave van 15 deelneemsters. Opgeven kan via Rozegewoondoen@gmail.com

Om 13.30 uur verwelkomen wij jullie met een kop koffie of thee (inbegrepen bij de deelnamekosten). Tijdens het ontvangst worden de kosten van de activiteit (€ 11,00) door één van ons geïnd. Mochten er dames zijn die hierbij extra versnapering bij wil nuttigen, dan is dat voor eigen kosten. 

Om 14.00 uur is het de bedoeling dat we starten met boerengolf, wat zo ongeveer twee uren in beslag zal nemen. Denk hierbij wel aan goed stevig schoeisel, bv. wandelschoenen, laarzen en, bij wat miezerig weer (wat wij natuurlijk niet hopen), bv een regenjas of outdoor jack. 
De activiteit duurt dan tot ongeveer 16.00 uur

Honden zouden wij liever thuis laten, omdat er in deze periode alweer vee buiten loopt.

Om 16.00 uur is er, na deze leuke, sportieve en mooie buitenactiviteit, de gelegenheid om Dalfsen in te gaan en eventueel ergens iets te gaan eten of drinken. Ook deze consumpties zijn voor eigen rekening.
Wij hopen dan dat zowel jullie, als wij van deze dag te hebben genoten en we elkaar bij een andere activiteit weer zullen zien.

Meer informatie over deze activiteit is te vinden via www.vrouweninhetvechtdal-simpsite.nl.