Meet The Pink Parents (Meer Dan Gewenst)

vrijdag 12 april 2019

Vrijdag 12 april – Programma 20.00 – 23.00 uur
Amsterdam-Zuid (Exacte locatie volgt na aanmelding)
Bar geopend van 20.00 tot 22.45 uur (contante betaling)
Deelname € 7,50 (plus € 1,50 reserveringskosten)

Op vrijdagavond 12 april 2019 organiseren we een borrel voor roze ouders en wensouders!

Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Bij aanvang zullen er sprekers zijn die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!
Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent en vragen hebt aan ‘pink’ parents, kom gerust!

Welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving? Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat ons nog te wachten?

Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet de Pink Parents!

Kosten en aanmelden
Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag kunnen we een besloten zaal huren en steun je Meer dan Gewenst. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht. Kaarten zijn te koop via deze website van Meer Dan Gewenst.

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdagavond 12 april 2019 van 20.00 tot 23.00 uur in Amsterdam Zuid, goed bereikbaar met OV. De precieze locatie staat op je ticket.
De bar is geopend vanaf 20.00 tot 22.45 uur. Rond 20.30 zullen er sprekers zijn. Drankjes zijn voor eigen rekening; neem contact geld mee, je kunt bij ons niet pinnen.

Nadere details over aanmelden, aanvangstijden en de inhoud van de diverse onderdelen vind je op de website van Meer Dan Gewenst.

Tags: