Wandeling voor de ZondagMiddagSalon

zondag 28 april 2019

NS-station Deventer (ingang centrum) – Stationsplein 7 te Deventer
Start wandeling vanaf 14.00 uur
Wandeling door Rijsterborgherpark, Ossenwaard en Worpplantsoen
Opgeven is mogelijk via deze link

Op zondag 28 april wordt er weer een mooie wandeling georganiseerd voorafgaande aan de ZondagMiddagSalon. We gaan wandelen door de groene omgeving rond het centrum van Deventer; met name het Rijsterborgherpark, de uiterwaarden van Deventer en het Worpplantsoen. We starten om 14.00 uur precies bij de centrumingang van NS-station Deventer (Stationsplein 7 te Deventer). Tegen 16.00 uur zullen we bij de Fermerie eindigen waar de zondagmiddagsalon zal plaatsvinden. Opgeven is mogelijk via deze link, dan houden we rekening met je komst!

De ZondagMiddagSalon wordt van 16.00 tot 19.00 uur gehouden in De Fermerie (Muggeplein 9 te Deventer).

Tags: ,