COC vrijwilligers onderzoek

Ben je actief als vrijwilliger binnen COC Deventer e.o.? Dan verzoekt COC Nederland je om deel te nemen aan het grote Samen Sterk onderzoek. Invullen van de vragenlijst duurt ongeveer tien minuten en je maakt kans op 2 plekken op de COC Prideboot tijdens de Canal Parade op 3 augustus.

COC doet op dit moment het grote SAMEN STERK onderzoek onder al haar vrijwilligers. Het onderzoek gaat onder andere over jouw inzet, jouw behoeften en over hoe je aankijkt tegen COC. Met de resultaten van het onderzoek kan COC nog beter inspelen op jouw behoeftes en werken we samen aan een sterkere LHBTI-beweging. En je maakt kans op 2 plekken op COC’s Pride boot tijdens de canal-parade op 3 augustus in Amsterdam. Dat is een geweldige ervaring! 

Klik hier voor de vragenlijst: https://nl.surveymonkey.com/r/7GVZCHR

Invullen van de vragenlijst duurt 10 minuten en je deelname wordt anoniem verwerkt! Laat je stem horen, doe mee aan het onderzoek!