ZondagMiddagSalon met maaltijd

zondag 26 mei 2019

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur

Zondag 26 mei is het vanaf 16.00 uur weer ZondagMiddagSalon dit keer weer met de mogelijkheid na afloop met elkaar te eten! Dit tweegangenmenu kost € 12,50 per persoon. Degene die mee wil eten moet zich wel van tevoren opgeven via deze link onder vermelding ‘maaltijd 26 mei’. Je kunt hierbij ook eventuele dieetwensen vermelden (bijv. vegetarisch, geen vlees/vis)!

Vanaf 16.00 uur begint de ZondagMiddagSalon. Gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de 50Plusgroep van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 23 juni 2019 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,