Ludgerus & COC - Samen muzikaal en divers!

woensdag 26 juni 2019

Recreatiezaal Ludgerus – Karel de Grotelaan 1 te Deventer. Woensdag 26 juni vanaf 19.30 uur (Zaal open 19.00 uur). Toegang gratis!

Serviceflat Ludgerus en 50Plus van COC Deventer e.o. werken samen aan een sprankelende en veelkleurige samenleving waarin plek is voor iedereen. En daarom organiseren zij op woensdagavond 26 juni een muzikale avond over diversiteit. Iedereen is van harte welkom!

Voor deze gelegenheid komt zanger/entertainer Harald Veenstra met zijn voorstelling Allemaal anders! naar Ludgerus. Hierbij presenteert hij zijn liedjesprogramma waarin het gaat om de eigenheid van mensen op allerlei gebied. Hij zingt onder andere liedjes uit het repertoire van Wim Sonneveld, Willem Nijholt, Dorus, Johnny Jordaan en vele anderen.

Meer over Harald Veenstra

Al vele jaren maakt Harald Veenstra geweldig herkenbare, professionele cabareteske liedjesprogramma’s voor senioren.

Beroemde liedjes, maar ook juist soms de wat minder bekende pareltjes uit het repertoire van de beste Nederlandse artiesten worden opnieuw in herinnering geroepen.

Een echte theatersfeer met het mooiste repertoire van o.a. Wim Sonneveld, Toon Hermans, Dorus, Paul van Vliet, Conny Vandenbos en Louis Davids.

Bezoek ook de website van Harald Veenstra via deze link!