British Museum organiseert LHBTI-rondleiding

Meer informatie: Gaysite

Sinds juli bestaat de mogelijkheid om in het British Museum in Londen een speciale LHBT-rondleiding te volgen. Deze tour onder leiding van een deskundige gids voert langs diverse kunstwerken met een LHBT-verhaal. Zo wordt onder andere stilgestaan bij een oude gravure waarop een mannenpaar te zien is in diepe verstrengeling, de beelden van de Romeinse keizer Hadrianus en zijn minnaar Antinous en de bekende Warren-cup: een zilveren drinkbeker gegraveerd met mannen die seksuele handelingen met elkaar verrichten. 

~~~

ReinArt, de huiscartoonist van COC Deventer heeft ook een eigen website.
Op www.reinartcartoons.nl kun je nog veel meer cartoons bekijken! Deze weekcartoon wordt ook geplaatst op de website van De Gay Krant.