Men Meet Men - Barbecue

vrijdag 26 juli 2019

Vrijdag 26 juli – Bruynssteeg te Deventer – Vanaf 18.30 uur is men welkom!
Speciaal voor medewerkers en bezoekers van de Men Meet Men bijeenkomsten

Vanwege de zomerstop is er op de tweede vrijdagavond in juli en augustus geen bijeenkomst in de Rijkmanstraat. De eerstvolgende bijeenkomst is 13 september. Om de lange zomerstop te overbruggen wordt op vrijdagavond 26 juli een barbecue georganiseerd voor alle bezoekers en medewerkers van “Men meet Men” met of zonder introducés.

De BBQ wordt gehouden in de Bruynssteeg te Deventer (exacte locatie volgt na aanmelding en betaling); vanaf 18.30 uur is iedereen welkom. Het is wel noodzakelijk om je van te voren opgeven voor de barbecue i.v.m. de inkoop die gedaan moet worden. Wanneer je vegetarisch bent kun je dit bij het aanmelden doorgeven.

Deelnamekosten aan deze bijeenkomst bedragen € 17,50 p.p. en dat is inclusief drank (bier, wijn of frisdrank).

Men kan zich tot 20 juli via deze link opgeven voor de MMM-barbecue. Na aanmelding ontvang je bericht met meer informatie over de exacte locatie en het rekeningnummer waar je de deelnamekosten kunt voldoen. Voor eventuele vragen kan men terecht via telefoonnummer 0570-526761 ( Jan ter Weeme).

Het nieuwe seizoen van Men Meet Men begint op vrijdag 13 september in Kelderbar Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 te Deventer) vanaf 20.00 uur.

Tags: ,