IJssel Dykes Zomerprogramma - Jeu de Boules

donderdag 22 augustus 2019

19.00 uur: aanvang Worpplantsoen (achter IJsselhotel)

Graag vooraf aanmelden vóór 20 augustus voor deze activiteit.
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom!

Op donderdag 22 augustus staat Jeu de Boules op het menu.

De laatste avond van onze sportzomer gaan wij Jeu de Boules ballen gooien. Wie kan het beste de ballen zo dicht mogelijk bij de but plaatsen. De nadruk ligt vooral op behendigheid in plaats van fysieke kracht.

Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 20 augustus aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).

Tags: ,