Zwolle Pride 2019

zaterdag 31 augustus 2019

Donderdag 29 augustus (Symposium – Opening – Kick-Off-Party)

Vrijdag 30 augustus (ExpositieMiss Travestie Overijssel 2019)

Zaterdag 31 augustus (Pride ParadeMarktPride Mainstage)

Zondag 1 september (Transgender Rendez-Vous)

Voor de eerste keer organiseert Zwolle op 31 augustus 2019 een heuse Pride. De dagen voorafgaand zijn er ook diverse activiteiten in de stad. Op de website over Zwolle Pride zijn alle activiteiten en locaties te vinden.

Voor het eerst in de geschiedenis van onze mooie historische Hanzestad Zwolle (tevens ook hoofdstad van onze prachtige Provincie Overijssel) zal er een Pride Parade gehouden worden. Een parade waar inhoud en amusement samenkomen tot een bruisend en kleurrijk spektakel, maar wat tevens ook een krachtig pleidooi moet worden voor de emancipatie en acceptatie van de LHBTI-community waar ook ter wereld!

Stichting Zwolle Pride nodigt samen met haar Pride Partners iedereen uit om zich aan te sluiten bij de Pride Parade, hoe klein of groot je boodschap ook is! Of je nu bedrijfsmatig meedoet of als individu, iedereen is welkom! Wij hopen door de laagdrempeligheid van de Pride Parade ook kleine LHBTI gerelateerde initiatieven en organisaties een podium te mogen bieden en zo zichtbaar te zijn voor de duizenden bezoekers!