Nieuw seizoen Men Meet Men met optreden!

vrijdag 13 september 2019

Kelderbar Vrijmetselaarsloge – Rijkmanstraat 10 te Deventer
Vrijdag 13 september – Aanvang 20.00 uur
Optreden van ‘De Jongens van de Reisvereniging’ uit Zwolle

Speciaal voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar
Kelder is via lift ook bereikbaar voor minder-validen!!

Na de zomerstop start op vrijdag 13 september een nieuw seizoen Mannenavond Men Meet Men. Voor deze gelegenheid geven ‘De Jongens van de Reisvereniging’ een gastroptreden. Locatie blijft de Kelderbar van de Vrijmetselaarsloge aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Deze avond is gericht op homo- en bimannen vanaf 18 jaar en de kelder is met een lift toegankelijk voor minder-validen.

Op vrijdag 13 september 2018 is er dus weer een bijeenkomst van Men’s Club Men Meet Men. In de kelderbar mogen onze eigen mensen de bar beheren, dus dat zijn vertrouwde gezichten. Ook wordt er gezorgd voor hapjes en lekkere muziek. Gelegenheid om bij te praten met oude bekenden of nieuwe gezichten te leren kennen. Via de zij-ingang kan men naar binnen van 20.00 tot 24.00 uur.

Net zoals voorheen zorgt de organisatie voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee!! De entree is voor iedereen € 2,00.

Volgende Men Meet Men is op vrijdag 11 oktober in Kelderbar Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer) vanaf 20.00 uur.

Tags: ,