Transgender Rendez-Vous

zondag 1 september 2019

De Statenzaal – Diezerstraat 80 te Zwolle
Zondag 1 september van 13.00 tot 16.30 uur

Club T en Zwolle Pride organiseren samen een heerlijke en leerzame middag dat plaats gaat vinden in de prachtige Statenzaal in de Diezerstraat in hartje Zwolle. Een middag waar ervaringen uitgewisseld kunnen worden, maar waar ook zeker gelachen kan worden met een hapjes en een drankje.

Tijdens deze middag zullen Society Queen: Loena Maas en Realty-koppel Louisa Janssen & Rowan te gast zijn en zullen onder leiding van moderator Gaetana Ferla hun ervaringen delen, hun problemen uitdagingen bespreken en uiteraard al jullie vragen te beantwoorden.

[BUT WAIT, THERE IS MORE]
De lieve mensen van MAC Cosmetics Netherlands i.s.m. Parfumerie Douglas Nederland zullen tips & trics geven op het gebied van visagie én het geweldige team van Hair Plaza o.l.v. international hairstylist Huub Eysink zal i.s.m. Davines Nederland die de ins & outs gaat verklappen van de perfecte coupé! #makeoverbaby#ditgaatgezelligworden

Ook zal er muziek zijn, en dit zal gedaan worden door de getalenteerde Kayden van den Meerendonk, bekend van “Holland’s Got Talent” waar hij de harten stal van heel Nederland.

Meer informatie over deze middag is te vinden op Facebook; info over Club T is te vinden via de website van COC Zwolle.