Borrel Meet The Pink Parents & Speeddate (Noord- en Oost-Nederland)

vrijdag 4 oktober 2019

Vrijdag 4 oktober – Programma 20.00 – 23.00 uur
Locatie in Zwolle (wordt bekend na aanmelding)
Zaal open om 19.45 uur
Deelname avond € 7,50 (plus € 1,50 reserveringskosten)
Tickets zijn via deze link te bestellen

Op vrijdagavond 4 oktober 2019 organiseren we een nieuw soort event, namelijk een combinatie van een borrel voor roze ouders en een speeddate voor wensouders!
De roze-ouder-borrel (Meet The Pink Parents) is voor roze ouders en wensouders uit het hele land, maar vooral voor die uit Noord en Oost Nederland.
De speeddate is voor wensouders die uit Noord en Oost Nederland (Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel) die co-ouderschap overwegen.

Meet The Pink Parents:
Het wordt een avond vooral om elkaar te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen. Er zijn 2 sprekers die kort hun eigen ervaringsverhaal zullen vertellen. Iedereen is welkom, of je nu al een gezin hebt of nog wensouders bent. Ook (oudere) kinderen van regenbooggezinnen zijn meer dan welkom!
Ouders kunnen ervaringen uitwisselen, en wensouders en ouders kunnen ook met elkaar in gesprek komen. Dus ook als je nog oriënterend bent, nog niet wilt speeddaten, maar vragen hebt aan ‘pink parents’: kom gerust!
Denk aan dingen als: welke vragen stellen de kinderen? Wat vertel je je omgeving?  Hoe vertel je je kinderen waar ze vandaan zijn gekomen? Hoe ervaren de ouders en de kinderen hun gezinsvorm? Waarin voelt het voor het voor jou bijzonder? Wat staat je nog te wachten?

Ben je een roze ouder? Of wil je dat worden? Kom dan naar de Meet the Pink Parents!

Deelname kost 7,50 euro (plus 1,50 euro reserveringskosten per boeking). Met dit bedrag kunnen we een zaal huren en steun je Meer dan Gewenst. Voor dit evenement dien je vooraf je ticket online te hebben gekocht.

Locatie
Wordt bekend gemaakt aan deelnemers na aanmelding (locatie is in Zwolle).

Kosten en aanmelden
Aanmelden kan via deze link. Deelname kost € 7,50 euro (plus € 1,50 euro reserveringskosten). Met dit bedrag steun je Meer dan Gewenst.

Nadere details over aanmelden, aanvangstijden en de inhoud van de diverse onderdelen vind je op de website van Meer Dan Gewenst.