Embrace Your Inner Woman

zondag 27 oktober 2019

Zondag 27 oktober vanaf 11.00 uur

H. Westerstraat 64 in Oude Pekela

Embrace Your Inner Woman is een speciale liefdevolle dag voor Transgenders, Crossdressers, geleijkgestemden en partners. Iedereen die zich aangesproken voelt is van harte welkom om, onder het genot van een hapje en heerlijke theeën, kennis te maken met diverse experts. Meer info via onze Facebookpagina!

Zo zal Pieter/Patricia als ervaringsdeskundige graag zijn/haar ervaringen delen als crossdresser en levenspartner van Jennie. Jennie zelf zal een demonstratie geven over haar energetische behandelingen, laat jou graag kennis maken met haar bijzondere theeën en vertelt met liefde over haar ervaringen als partner van een crossdresser. Voor het reserveren en/of informatie mbt de energetische behandelingen van Jennie kun je contact opnemen met Jennie (tel: 06 360 464 31)

Johanna vertelt graag over de nieuwste methode m.b.t. definitief ontharen, huidverjonging en ooglidcorrectie en facelift zónder snijden, acne, littekens en alle voorkomende huidbehandelingen en definitief vet verwijderen zónder operatie! Voor reserveren en/of informatie kun je contact opnemen met Johanna (tel: 06 523 95 063).

Tevens is er van alles te zien en te koop zoals nieuwe en gebruikte dameskleding van zeer goede kwaliteit, sieraden, make-up, woonaccessoires, 24 uurs facelift voor een strak avondje uit en de
SOS lifting pen die je op elk moment van de dag ook over je make-up kunt gebruiken.