Fred van Leer - Leer van Fred

zaterdag 12 oktober 2019

Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2 in Deventer: 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 29,00

Fred van Leer – Leer van Fred Live!

Het eerste seizoen van Leer van Fred LIVE is een daverend succes: inmiddels bezochten 23.000 vrouwen de volledig uitverkochte voorstellingen! Een reprise kan daarom niet uitblijven. Van september 2019 tot en met mei 2020 geeft Fred van Leer meer dan 70 voorstellingen door het hele land. Leer van Fred LIVE is echt een avond voor vrouwen. Moeders, dochters, zussen en vriendinnen, de handbalclub of het breiend collectief! Nederlands bekendste stylist geeft ze tips en tricks en vertelt ze de do’s en vooral de vele absolute don’ts. 

Twee eigen TV programma’s bij TLC, op Instagram 637.000 volgers, een boek Leer van Fred waarvan de 4e druk inmiddels een feit is; Fred van Leer behoeft geen introductie meer. Veel uitverkochte zalen leerden van Fred en er zullen nog veel volle zalen volgen. Een avond met Fred van Leer is vertier, hilarisch, herkenbaar en om nooit te vergeten.  

Meer informatie over is te vinden via de website van de Deventer Schouwburg.