Roze Bingotip - Dragpalace Muzikale Bingoshow

zaterdag 9 november 2019

Café De Waagschaal – Brink 77 te Deventer
Bingo- en Muziekavond in één – Aanvang 21.00 uur

Dragpalace Muzikale Bingoshow is weer terug. En dit keer is De Waagschaal in Deventer de feestlocatie. Liedjes raden, meezingen en prijzen winnen. Dit alles gepresenteerd door Rose Murphy. Nodig al je vrienden uit en kom op zaterdag 9 november naar De Waagschaal voor een avondje vermaak.

De Dragpalace Meezing-Bingo is uniek in Nederland. In plaats van de suffe getalletjes, worden er bekende hits ten gehore gebracht die op de speciaal voor deze show ontwikkelde bingokaarten moeten worden aangekruist. Kaart vol? Dan heeft u bingo! Natuurlijk mag er luidkeels worden meegezongen. In combinatie met een uitgebreide dragshow en drie ronden bingo (met drie prijzen per bingoronde) is dit een avondvullend programma.

Meer informatie over Dragpalace Muzikale Bingoshow is te vinden via de Facebookpagina van het evenement of de website van Miss Rose Murphy.

Tags: ,