Theatertip - Showponies 2

woensdag 27 november 2019

Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2 in Deventer: 20.00 uur
Kaarten voor deze voorstelling vanaf € 35,00

De Alex Klaasen Revue – Showponies 2
Alex Klaasen, Freek Bartels, Daniel Cornelissen en Jip Smit

De ‘Alex Klaasen Revue – Showponies’ was een ongekend succes. Alle letters van het LHBTQI alfabet werden bediend. Pers en publiek waren laaiend enthousiast en de tournee was compleet uitverkocht. Daarom komen Alex en zijn gang met ‘Showponies 2’: opnieuw een spannende revue zonder weerga, vol verkleedpartijen en dubbele bodems, tongue in cheek, jurken, pruiken en opgewonden hobbelpaarden.

Alles staat op zijn kop en er barst weer een revue los vol technische hoogstandjes, feilloze samenzang en dubieuze woordspelingen. Niets is wat het lijkt. U geniet van ‘Alzheimer de musical’, een grootse show van en met demente bejaarden, een veganistisch zwanenmeer-ballet, een depressieve nar, een acht stemmige jodel-symfonie en nog veel meer…

De tragiek schuilt in de camp, de boodschap is gehuld in tule en glitter; het persoonlijke verhaal zit in de scherpe pasjes en wie Alex Klaasen nou eigenlijk precies is, mag u helemaal zelf bepalen. U bent welkom in deze rollercoaster van humor, drama, (zelf)spot, sentiment en slapstick, speciaal voor iedereen die wil lachen om zichzelf. Voor iedereen die verrast wil worden. En ook voor Johan Derksen.

Meer informatie over is te vinden via de website van de Deventer Schouwburg.

Tags: