Men's Club - Men Meet Men op andere locatie!!

vrijdag 13 december 2019

Café De Herberg (vide) – Polstraat 62 te Deventer – Entree vrij
Aanvang 20.00 uur – Boven (vide) Men Meet Men – Begane grond vaste gasten 

Tweede Vrijdag Van De Maand!

Helaas is de vertrouwde kelderbar deze keer niet beschikbaar, maar de organisatie heeft een andere locatie kunnen vinden voor de Men Meet Men-avond van vrijdag 13 december. Deze keer is men welkom in café De Herberg aan de Polstraat 62 te Deventer. De vide op de eerste etage is voor bezoekers van de Men Meet Men; op de begane grond zijn de vaste bezoekers van De Herberg te vinden. Vanaf 20.00 is de deur open en het café is geopend tot 24.00 uur. Omdat het geen besloten avond is vervalt deze keer de entree!

De organisatie is op zoek naar mannen die tijdens de Men Meet Men avonden een vrijwillige dienst willen draaien (deel van de avond). Dit kan zijn als barman, portier of verzorgen van de hapjes. Contact via dit mailadres.

De volgende Men Meet Men is op vrijdag 10 januari 2019 weer in de vertrouwde Kelderbar Vrijmetselaarsloge (Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer) vanaf 20.00 uur.

Café De Herberg is te vinden halverwege de Polstraat in de bocht. Meer info over deze locatie via de website van De Herberg.

Tags: , ,