Regenboogfestival (Zwolle)

maandag 2 december 2019

Maandag 2 december van 13.00 tot 18.00 uur

Deltion Zwolle – Mozartlaan 15 te Zwolle

Tevens expositie ‘Nooi Meer Uitgesloten

Tijdens het Regenboogfestival zijn er verschillende workshops over de roze loper, transgendervriendelijke werkvloer, discriminatie in Overijssel, religie, geloof & cultuur, regenboogbeleid voor gemeenten en nog meer. Save the date!

Via dit aanmeldformulier kunt u zich opgeven voor één van acht workshops tijdens het Regenboogfestival.

Zwolle is een van de 53 Nederlandse Regenboogsteden. Deze steden maken zich sterk voor het verbeteren van de sociale acceptatie, veiligheid en emancipatie van lesbische vrouwen, homoseksuele mannen, biseksuelen, transgender en intersekse personen (LHBTI’s).

In dit kader wordt in Zwolle op maandag 2 december voor de tweede keer het Regenboogfestival georganiseerd. Tijdens verschillende workshops wordt er stilgestaan bij de plaats en positie van LHBTI-personen. Ook wordt aandacht besteed aan de maatschappelijke en sociale acceptatie van mensen die tot deze groep behoren.

U wordt van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn.