Women Dance Party

zondag 1 december 2019

De Roze Bunker – St. Catharinaplaats 10 te Arnhem

Iedere eerste zondag van de maand van 17.30 tot 21.00 uur

Women Dance Party is een dansactiviteit voor vrouwen van alle leeftijden, waar vrouwen zichzelf kunnen zijn (women only). Het is de plek om andere vrouwen te ontmoeten in een sfeervolle zetting,  voor een gezellig gesprek onder het genot van een drankje, een flirt of een dans in een relaxte omgeving. Wij zorgen voor de hapjes. De muziek wordt per activiteit verzorgd door twee DJ’s .

Soms zijn er activiteiten zoals een dansworkshop of barbecue. In het café liggen ook tijdschriften voor vrouwen, die gelezen, maar niet meegenomen kunnen worden. Women Dance Party is er elke eerste zondag van de maand van 17:30 tot 21:00 uur.

Kijk hier voor de activiteiten in Arnhem en Nijmegen.