Jubileum COC Midden Nederland

zaterdag 18 januari 2020

Zaterdag 18 januari – van 15.00 tot 19.00 uur

Nicolaïkerk – Nicolaaskerkhof 8 te Utrecht

Op zaterdag 18 januari 2020 bestaat COC Midden-Nederland exact 70 jaar! Dit willen we die dag vieren met al onze (oud)leden, (oud)vrijwilligers, (oud)bestuursleden, LHBTI organisaties, samenwerkingspartners, gemeenten en andere supporters in ons werkgebied tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Utrechtse Nicolaïkerk. We hopen dat u dit bijzondere feest met ons mee wilt vieren. Tot ziens op 18 januari! Meer informatie via deze link!

AANMELDEN GEWENST
Graag weten we van te voren op hoeveel gasten we kunnen rekenen. Aanmelden is daarom zeer wenselijk en dat kan via deze link

PROGRAMMA
15.00 uur Inloop & ontvangst
U zult feestelijk worden ontvangen door dragqueens Eevee Poison, Mizztake & Roxy Diamond en een glaasje True Colours cava.

16.30 uur Officieel programma
Het officiële programma wordt gepresenteerd door Roxy Diamond en bevat muzikale bijdragen van Luz Bravo (winnares COC Songfestival 2019) en Kees & Ingeborg. Ook is er een gesprek met kunstenaar Philipp Gufler, de uitreiking van de Regenboogpluim, een toespraak van burgemeester Jan van Zanen en COC Midden-Nederland voorzitter Simon Timmerman die afscheid neemt tijdens deze receptie. 

17.15 uur Borrel & bezoek tentoonstelling
Na het officiële programma is er voldoende tijd voor een hapje en een drankje en heeft u de mogelijkheid om de tentoonstelling te bezoeken in het Centraal Museum.Steun cultureel erfgoed en neem uw museumjaarkaart mee!

19.00 uur Einde