Coördinator en voorlichters gezocht

Voor de werkgroep Voorlichting zijn we op zoek naar een nieuwe coördinator die de taken van de huidige kan overnemen. Ook enthousiaste voorlichters zijn welkom! De werkgroep houdt zich bezig met het geven van voorlichting over seksuele diversiteit. Dit kan zijn op scholen, maar ook op andere locaties, zoals buurthuizen en sportverenigingen in de regio (Deventer, Apeldoorn, Zutphen en omgeving).

De omschrijving is te vinden onder Vacatures op deze website. Meer informatie over de werkgroep Voorlichting is via deze link te vinden.

De coördinator draagt zorg voor de afstemming met de opdrachtgevers, zodat helder is wat er gebeuren moet en dat de afspraken op tijd worden gemaakt.

Samen met de andere coördinatoren én de werkgroep worden afspraken gemaakt over processen (bijvoorbeeld over lesmethodieken en nieuwe doelgroepen). Samen met de groep wordt een strategie ontwikkeld aan de hand waarvan we het werk van het COC onder de aandacht kunnen brengen van onze doelgroepen.

Lijkt je het de moeite waard om deze belangrijke werkgroep te ondersteunen? Stuur dan een mailtje met je contactgegevens naar: voorlichting@cocdeventer.nl