Polyborrel Apeldoorn

zondag 16 februari 2020

Café Graaf van Vlaanderen – Hoofdstraat 165a te Apeldoorn

De Polyborrel is een informele borrel voor polyamoristen en degenen die interesse hebben in open relaties. Ervaringen uitwisselen, kennismaken en gezelligheid staan centraal. Ook een leuke gelegenheid om eens met meer partners tegelijk uit te gaan! Ben je voor het eerst? Geen nood! Je bent echt de enige niet. De sfeer is heel open. Immers, iedereen komt om anderen te ontmoeten. We maken je ook graag even wegwijs.

Op zondagmiddag 15 december houden Marjolijn en Peter in Café de Graaf van Vlaanderen de tweede Polyborrel Apeldoorn. Vanaf 14.00 uur zijn jullie welkom en de middag duurt tot ongeveer 18.00 uur. Er is geen entree; alleen je gebruikte consumpties zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Geef alsjeblieft door of je komt via polyapeldoorn@gmail.com

Meer informatie over polyamorie en open relaties? Ga dan naar de website Pluk De Liefde!