Second Sunday - Wandeling Arnhem

zondag 9 februari 2020

Startlocatie en -tijd: NS-station Arnhem (Sonsbeekzijde) om 11.30 uur

Zondag 9 februari 2020 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rondom Arnhem. Er wordt verzameld om 11.30 uur vanaf NS-station Arnhem (Sonsbeekzijde). Het is een rondwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling weer bij dit station eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer en is getiteld ‘Groenewissel Juwelen Rondwandeling’. Er is voldoende horeca onderweg en honden zijn aangelijnd toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50.

Deze wandeling is georganiseerd door Evelien (06-24187348)

De ‘Groenenwissel Juwelen van Arnhem’ is een wandeling door bos, heide en weilanden en er zijn stukken met veel klimmen en dalen. Aan het begin en eind is horeca.

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,