Theatertip - Niets Te Kiezen

zaterdag 15 februari 2020

Bibliotheek Centrum (Kelder Theaterzaal) – Stromarkt 18 te Deventer
Vrijdag 14 en zaterdag 15 februari 2020 – Aanvang 20.00 (inloop 19.30 uur)
Entree € 15,00

Het stuk zal op 29 februari ook in Zutphen (Muzehof) worden opgevoerd.

Niets Te Kiezen

Een muziektheatervoorstelling over durven zijn wie je bent

Relproducties zal in februari 2020 het nieuwe theaterstuk ‘Niets Te Kiezen’ opvoeren in Deventer. In juni 2018 is men gestart met het schrijven van dit stuk. Nadat eerst het verhaal in grote lijnen was opgeschreven, ontstond de inspiratie voor de muziek en besloten men ook alle nummers zelf te gaan schrijven. Nadat het stuk in directe omgeving erg positief is ontvangen, werd besloten om het stuk daadwerkelijk op de planken te krijgen. 

Op 14 en 15 februari 2020 is ‘Niets Te Kiezen’ te zien in de nieuwe theaterzaal van Bibliotheek Centrum.  Aanvang is om 20.00 uur en deze voorstellingen zijn een samenwerking tussen COC Deventer en de Bibliotheek Deventer Centrum.

Hier is meer informatie te vinden over Relproducties.