Bijeenkomst Transgendergroep Deventer afgelast

donderdag 26 maart 2020

Update : Deze aangekondigde bijeenkomst is tot nader orde uitgesteld. Mensen die behoefte hebben aan contact kunnen terecht via de Facebook-pagina of het mailadres van de Transgendergroep Deventer.

Speeltuinvereniging Kindervreugd – Smyrnastraat 1 in Deventer

Bijeenkomsten vindt plaats op 26 maart van 19.00 tot 22.00 uur 

Op donderdag 26 maart zal de volgende bijeenkomst van de nieuwe Transgendergroep COC Deventer e.o. plaatsvinden. Locatie is het gebouw van Speeltuinvereniging Kindervreugd aan de Smyrnastraat 1 in Deventer. Deze locatie is goed bereikbaar vanaf het NS-station Deventer (achterzijde). De bijeenkomsten worden gehouden van 19.00 tot 22.00 uur.

Meer informatie over de transgendergroep is op hun Facebook-pagina te vinden. Hier en op deze website zullen regelmatig nieuwe berichten worden geplaatst, dus houdt website, nieuwsbrief en facebook in de gaten!

Op 7 juni wordt in Deventer een Trangenderdag georganiseerd; ook hierover binnenkort meer!

Tags: