Gay Film Special 'Greta' thuis kijken

dinsdag 31 maart 2020

Filmhuis de Keizer – Keizerstraat 78 te Deventer

Voorstelling van dinsdag 31 maart geannuleerd

Meer informatie via Filmhuis De Keizer

Update: Tot en met 31 maart zijn de deuren van Filmhuis de Keizer gesloten voor publiek. Ook de Gay Film Special gaat dus niet door; maar de geplande film is voor liefhebbers wel thuis te bekijken via deze link (helaas geen korting voor COC-leden).

Zoals jullie weten zijn wij voorlopig gesloten en gaat de voorstelling 31 maart niet meer door in het filmhuis. Wel zijn wij sinds de sluiting aangesloten bij Picl. Met Picl kijk je films die op dit moment in het filmhuis zouden draaien en het afgelopen jaar bij ons hebben gedraaid, bij je thuis. Gewoon op je tv, tablet of telefoon op het moment dat het jou uitkomt.  Zo hoef je nu geen films te missen en wordt thuis blijven een stuk leuker! Premièrefilms zie je voor €8,50 en gemiste films zie je voor €4,99. Met dit bedrag steun je ons, de filmmakers en de distributeurs. Goed om te weten, na aankoop zijn ze 48 uur beschikbaar.

Greta (2019 – Brazilië)

Het ziekenhuis in Fortaleza, Brazilië, is zo overvol dat de 70-jarige verpleger Pedro geen bed kan vinden voor zijn transgender vriendin Daniela, die lijdt aan nierfalen. Daarom neemt hij stiekem de ​​gewonde jongeman Jean mee naar huis en geeft dat ziekenhuisbed aan Daniela. Jean wordt verdacht van moord, maar toch ontwikkelt zich een tedere en fysieke relatie tussen de zorgzame Pedro, wiens passie voor de actrice Greta Garbo zelfs zijn seksleven beïnvloedt, en Jean, zijn herstellende huisgast. Maar wat zijn de intenties van de jongeman precies?   (Drama; 97 minuten)

Tags: