Ladies Lounge gaat NIET door!

zondag 29 maart 2020

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
Ladies Lounge vanaf 16.00 uur – Entree € 5,00

Let op: Door de organisatie is besloten om de Ladies Lounge van zondag 29 maart, in verband met de corona-epidemie, NIET door te laten gaan. De eerstvolgende Ladies Lounge is op zondag 7 juni.

Op zondag 29 maart zal de Ladies Lounge worden opgeluisterd door de zangdames van Femmes. Ze zullen twee keer een optreden verzorgen met een korte pauze. Dit is een zang/theatergroep uit Deventer en bestaat uit vrouwen met allen een passie voor muziek in een vintage-achtige sfeer. Zij zingen bekende oude en moderne nummers met altijd een vrolijke en toch sensuele knipoog. Zes jaar geleden is Femmes ontstaan en sinds die tijd hebben de dames al diverse optredens mogen verzorgen zoals het jaarlijks terugkerende ‘Kerst in de Koepel’ en de ‘Levende Etalage Dag’ in Deventer.

Zondag 29 maart 2020 is er vanaf 16.00 uur in De Fermerie een speciaal middagcafé voor vrouwen. Natuurlijk wordt er gezorgd voor een leuke sfeer en hapjes. Al met al een fijne cafémiddag, waarbij vrouwen gezellig kunnen (bij)kletsen. Neem je vriendinnen mee naar de Fermerie. Voor een dansje en een drankje, (ont-)spanning en vermaak…

De volgende Ladies Lounge is op zondag 7 juni 2020 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!
Meer informatie over Ladies Lounge? Stuur dan een mail!

Meer weten over Femmes? Dat kan via hun vrolijke Facebooksite!

2016-05-29 Femmes Vintage
Tags: ,