Men Meet Men gaat NIET door - Literair café met Eric Kollen uitgesteld

vrijdag 13 maart 2020

UPDATE: De reguliere bijeenkomst van Men Meet Men op 13 maart gaat vanwege de ontwikkelingen rondom het Coronavirus NIET door. Het geplande Literair café met Eric Kollen is uitgesteld tot najaar 2020.

Kelderbar Vrijmetselaarsloge- Rijkmanstraat 10 – 7411 GB Deventer
Aanvang 20.00 uur
– Toegankelijk voor homo- en bi-mannen vanaf 18 jaar
Kelder is via traplift ook bereikbaar voor minder-validen

Locatie is de gezellige kelderbar aan de Rijkmanstraat 10 te Deventer. Via de zij-ingang kan men naar binnen van 20.00 tot 24.00 uur. De organisatie zorgt voor een gezellige en gemoedelijke avond, dus kom en beleef het mee! De entree is voor iedereen € 2,00.

De organisatie is op zoek naar mannen die tijdens de Men Meet Men avonden een vrijwillige dienst willen draaien (deel van de avond). Dit kan zijn als barman, portier of verzorgen van de hapjes. Contact via dit mailadres.

De volgende Men Meet Men is op (Goede) vrijdag 10 april vanaf 20.00 uur.