Second Sunday - Wandeling Ede-Wageningen afgelast

zondag 12 april 2020

Startlocatie en -tijd: NS-station Ede-Wageningen om 11.30 uur

UPDATE – Deze wandeling zal vanwege de maatregelen tegen het coronavirus deze maand niet doorgaan!

Zondag 12 april 2020 organiseert Second Sunday een wandeling voor vrouwen rond Ede-Wageningen. Er wordt verzameld om 11.30 uur vanaf NS-station Ede-Wageningen. Het is een lijnwandeling, dus uiteindelijk zal de wandeling in Wageningen ‘Belmonte’ eindigen. De wandeling heeft een lengte van zo’n 15 kilometer. Er is horeca onderweg en honden zijn aangelijnd toegestaan. Deelnamekosten bedragen € 0,50. Deze wandeling is georganiseerd door Evelien (06-24187348).

Over Second Sunday:
Welkom bij Second Sunday, de vrouwenwandelgroep waarbij je hond mag mee wandelen. We verzamelen om 11.30 uur aan de voorzijde van het genoemde NS Station , tenzij anders is aangegeven. Wandelingen gaan altijd door, aan- of afmelden is niet nodig. Neem voor de lunchstop wat eten en drinken mee, ook als er horeca (h) onderweg is. Een OV kaart is soms nodig voor de bus. Er zijn RONDwandelingen (start en eindpunt zelfde) of LIJNwandelingen (van A naar B). Bij elke wandeling staan naam en telefoonnummer van degene die de wandeling heeft voorgelopen. Voor gemaakte voorbereidingskosten vragen we een kleine vergoeding. Na het wandelen is het gezellig om met elkaar uit eten te gaan, halverwege de wandeling kun je je hiervoor opgeven.

Het mailadres voor meer informatie is lesbischactief@hotmail.com.

Tags: ,