ZondagMiddagSalon gaat NIET door

zondag 26 april 2020

De Fermerie – Muggeplein 9 te Deventer
ZondagMiddagSalon vanaf 16.00 uur

Let op: De werkgroep Roze 50+ heeft besloten de Zondagmiddagsalon van 26 april, in verband met de corona-epidemie, NIET door te laten gaan. Ook de salon van 24 mei zal geen doorgang vinden. Hopelijk is zondag 28 juni de corona-epidemie genoeg afgenomen, zodat we dan weer kunnen doorgaan.

Zondag 26 april is het vanaf 16.00 uur weer ZondagMiddagSalon! In de Fermerie gezellig bijkletsen met oude bekenden of nieuwe gezichten leren kennen in een gemoedelijke sfeer. Deze middag wordt georganiseerd door de werkgroep Roze 50+ van COC Deventer, maar iedereen is van harte welkom. De Salon start om 16.00 uur en gaat door tot 19.00 uur!

Alle mensen die houden van een gemoedelijke sfeer en een gezellig praatje zonder harde muziek zijn van harte welkom!

Let op! De volgende ZondagMiddagSalon is op zondag 28 juni 2020 in De Fermerie vanaf 16.00 uur!

Tags: ,