Bijeenkomst Transgendergroep Deventer

zondag 26 juli 2020

Locatie: Smyrnastraat 1 in Deventer (dichtbij station Deventer, gratis parkeren in de straat) 

Bijeenkomst vindt plaats op 26 juli van 14.00 tot 16.00 uur 

Eindelijk, na drie maanden gaat de Transgendergroep weer van start! We hebben besloten onze bijeenkomst buiten te houden, daar hebben we genoeg ruimte voor iedereen op 1,5 meter afstand. 

LET OP! Aanmelding is verplicht i.v.m. de coronamaatregelen. Stuur een bericht via Facebook of mail naar transgender@cocdeventer.nl met hoeveel personen je komt, jullie namen en telefoonnummers.*

Zelfde plek, alleen de dag en tijd zijn wel veranderd. De bijeenkomsten zijn voorlopig de laatste zondagmiddag van de maand van 14.00 tot 16.00 uur
Binair of non binair. Net uit de kast, onderzoekend of jezelf al helemaal gevonden.. Iedereen die onder de transgender paraplu valt is van harte welkom! Familie en vrienden mag je gezellig meenemen als je wil en ook professionals die in hun omgeving met trans personen in contact komen mogen langskomen. Twijfel je of heb je vragen? Schroom niet om contact op te nemen via Facebook of mail.
We hopen jullie zondag te zien! 

* Het spreekt voor zich dat jullie gegevens helemaal veilig zijn, wij bewaren deze zo kort mogelijk. Maar we zijn verplicht dit van jullie te vragen voor het geval GGD IJsselland contactonderzoek moet doen bij een besmetting. 

Meer informatie over de transgendergroep is op hun Facebook-pagina te vinden. Hier en op deze website zullen regelmatig nieuwe berichten worden geplaatst, dus houdt website, nieuwsbrief en facebook in de gaten!

Tags: