IJssel Dykes - Badminton

donderdag 30 juli 2020

Worpplantsoen – Aanvang 20.00 uur
Graag vooraf aanmelden vóór 30 juli voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom! De activiteiten voldoen aan de geldende coronamaatregelen. Opgave vooraf via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Op donderdag 30 juli staat Badminton op het menu. Dit vindt plaats in het Worpplantsoen dat vanuit het centrum van Deventer te bereiken is via het voetveer over de IJssel of via de Wilhelminabrug en de spoorbrug.
Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 30 juli aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).