IJssel Dykes - Wandeling

donderdag 23 juli 2020

Sint Martinuskerk Bussloo – Aanvang 19.30 uur
Bussloselaan 17B in Bussloo
Graag vooraf aanmelden vóór 23 juli voor deze activiteit
Bekijk hier het hele Zomerprogramma van de IJssel Dykes

Zomerprogramma op initiatief van IJssel Dykes. Alle vrouwen (lesbisch, bi of hetero) zijn welkom! De activiteiten voldoen aan de geldende coronamaatregelen. Opgave vooraf via ijsseldykes@cocdeventer.nl

Op donderdag 23 juli staat er een wandeling op het menu. De start is bij de Sint Martinuskerk in Bussloo, vlakbij het gelijknamige recreatiegebied.
Deelnamekosten voor deze activiteit bedragen € 3,00 en kunnen bij de locatie aan de organisatie worden voldaan.

Alle vrouwen zijn welkom wanneer ze nieuwsgierig zijn naar de sporten uit ons zomerprogramma en graag kennis willen maken met onze sportieve IJsseldykessportclub. Om een inschatting te hebben hoeveel vrouwen per activiteit gaan deelnemen is het verzoek om je vóór 23 juli aan te melden via ijsseldykes@cocdeventer.nl (ook voor vragen en meer informatie).